GS1:n innovoimat ratkaisut pyörittävät maailmaa monella tasolla. Viivakoodit ja muut digitaaliset tunnisteet mahdollistavat tavaran nopean liikkumisen ja yksilöimisen. Se, että tieto siirtyy saumattomasti toimijalta toiselle, mahdollistaa myös pitkälti automatisoidut logistiikkaketjut ja lisää sekä toiminnan tuloksellisuutta että läpinäkyvyyttä.


Tavarantoimittajille

Tavarantoimittaja

GS1:n palvelut pyörittävät kaupan maailmaa

Päivittäistavarakauppa ei toimi ilman viivakoodeja. Niiden avulla seurataan niin tuotteiden menekkiä ja varastotilannetta kuin jäljitetään toimitusketjujakin. Viivakoodi tuotteen kyljessä kertoo sen olevan osa GS1:n kehittämää globaalia standardointijärjestelmää, joka luo edellytykset tehokkaille toimitusketjuille. Lue, miten pääset osaksi huikeaa ekosysteemiä!

Lue lisää tavarantoimittajien hyödyistä


Kauppaketjuille

Retail ikoni

Selkeät tilaus-toimitusprosessit, läpinäkyvä varastonhallinta

Prosessien laadukkuus sekä siirtyvän tiedon yhdenmukaisuus ovat ehdottomia edellytyksiä kaupan tehokkaille toimitusketjuille. Alan digitalisoituessa GS1-standardien merkitys on vain kasvanut kaupan kilpailukyvyn tuojana. GS1 tarjoaa kauppaketjuille merkittäviä kustannussäästöjä ratkaisujensa avulla.

Lue lisää kauppaketjujen hyödyistä


Logistiikka- ja kuljetusala

T&L ikoni

Läpinäkyvää logistiikkaa

Ketterä toimitusten käsittely. Saumaton varastonhallinta. Optimoidut kuljetukset. Helpot sisärajojen ylitykset. Kuljetusalustat oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Nykyaikaisen logistiikkaketjun taustalla vaikuttaa liuta GS1:n kehittämiä standardeja, tehden prosesseista kustannustehokkaita ja läpinäkyviä.

Lue lisää logistiikka- ja kuljetusalan hyödyistä


Terveydenhuoltoon

Healthcare ikoni

Potilasturvallisuutta ja jäljitettävyyttä hoitotyöhön

Terveydenhuollossa GS1-standardit lisäävät potilasturvallisuutta, parantavat toimitusketjujen tehokkuutta sekä helpottavat lääkkeiden ja lääkinnällisten laitteiden jäljitettävyyttä. Niiden avulla voi merkitä ja tunnistaa muun muassa lääkkeitä, välineitä, potilaita sekä terveydenhuollon tarjoajia ja sairaalapaikkoja.

Lue lisää terveydenhuollon hyödyistä


Ota yhteyttä

Roskapostin estämiseksi, ruksaa ylläoleva laatikko.