GS1-järjestelmä on kaupan tärkein työkalu

Prosessien laadukkuus sekä siirtyvän tiedon yhdenmukaisuus ovat ehdottomia edellytyksiä kaupan tehokkaille toimitusketjuille. Toimitusketjun digitalisoitumisen ja kaupan varastojen automatisoitumisen myötä GS1-standardien merkitys on vain kasvanut kaupan kilpailukyvyn tuojana.

Monipuoliseen valikoimaan panostaminen on tänä päivänä kaupalle todellinen kilpailuetu: kuluttajat arvostavat yhä enemmän lähituottajien tuotteita, luomua ja sitä, että he tietävät ostamiensa tuotteiden alkuperän. GS1:n tarjoamien ratkaisujen avulla lähituottajien tuotteiden ottaminen valikoimaan on helppoa, ja sekä tilaukset että tuotetietojen välittäminen sujuvat yhtä vaivattomasti ja virheettömästi kuin isojen tavarantoimittajienkin kanssa.

Synkka: kaikki tuotetieto samasta paikasta

Synkka on ketterä työkalu tuotetietojen vastaanottoon ja hallintaan. Ratkaisun avulla kaupan tuotetiedot ovat aina ajan tasalla. Aineistojen löytäminen on helppoa, koska ne on automaattisesti linkitetty muihin tuotetietoihin (mm. GTIN-koodi, brändinimi), ja käyttäjä saa ilmoituksen, mikäli tavarantoimittaja muuttaa palvelussa olevia tietoja. Ratkaisu mahdollistaa laadukkaiden tuotetietojen ketterän jakamisen eri osapuolten välillä ja helpottaa muun muassa tuoteturvallisuuden seuraamista. 

Golli: pk-tavarantoimittajien tuotteet kustannustehokkaasti hyllyille

Golli-palvelu tuo selkeyttä ja kustannustehokkuutta erityisesti yhteistyöhön pienten ja keskisuurten tavarantoimittajien kanssa. Gollin avulla hallitset toimituksia vaivattomasti: järjestelmässä voit tehdä niin EDI-tilaukset kuin vastaanottaa tavarantoimittajien toimitussanomat ja laskutkin. Gollin kautta tulevat toimitukset sisältävät SSCC-koodilla varustetun kolliosoitelapun sekä rahtikirjan. Gollin käyttö varmistaa myös tuotteiden jäljitettävyyden toimitusketjussa. 

GS1-palvelut takaavat sujuvan kaupankäynnin

logo_yritystunniste

GS1-järjestelmästä hyötyy koko kaupan toimitusketju

GS1:n ratkaisut kattavat niin tuotteiden tunnistamisen, sähköiset sanomat, jäljitettävyyden, toimitusketjun läpinäkyvyyden sekä standardien mukaiset tuotetiedot.

GS1Synkka-logo_or(nettisivu)723_550

Synkka välittää tuotetiedot kaupan järjestelmiin

Ajan tasalla olevat tuotetiedot ja -kuvat varmistavat sen, että kuluttajia voidaan palvella heidän sekä lain vaatimalla tavalla. Synkka on ketterä ja nykyaikainen tuotetietojen välityspalvelu eri osapuolten välillä. 

Golli-logo_or(nettisivu)723_550

Gollin avulla pientuottajat sähköisten sanomien piiriin

Oikeaoppisten merkintöjen ja sanomien välitys ei ole enää vain suurten tavarantoimittajien etuoikeus. Käyttämällä Gollia kauppaketjut saavat kaikki tavarantoimittajat sähköisen tilauksen piiriin yrityksen koosta riippumatta. Mikäli Golli ei ole vielä yrityksenne käytössä, ota yhteyttä GS1 Asiakaspalveluun niin kerromme Gollista lisää.

"

 

 

  

 

  LUE MENESTYSTARINA

GS1 avainluvut

112 maaorganisaatiota
5 mrd. skannausta/pv