Kommunikointi on helppoa ja tehokasta, kun kaikki ymmärtävät toisiaan. GS1:n kehittämät globaalit standardit määrittelevät tavat yksilöidä, tunnistaa ja jakaa tietoa eri toimijoiden välillä. Prosessien kokonaisvaltainen digitalisointi ja automatisointi säästää kaikilta aikaa, rahaa ja vaivaa. Kun me huolehdimme prosessien yhtenäistämisestä, asiakkaamme voivat keskittyä omiin ydintoimintoihinsa.

GS1 näkyy ja kuuluu kaikkialla - joka ikinen päivä

GS1 Finland osa maailmanlaajuista GS1-organisaatiota, joka on vahvasti läsnä sinunkin arjessasi: kaikkialla tunnetun GS1-viivakoodin tuttu piippaus kuullaan muun muassa kauppojen kassoilla joka päivä yli 6 miljardia kertaa ympäri maailman. Alun perin kassatoimintojen nopeuttamiseksi kehitetty viivakoodistandardi on laajentunut kokonaisvaltaiseksi, globaaliksi liiketoiminnan kieleksi.

Yhtenäiset standardit tekevät pienestäkin ison

Yhtenäisessä standardissa kaikki lähtevät samalta viivalta: pienet yritykset voivat käyttää samoja järjestelmiä kuin alan jätitkin. Esimerkiksi päivittäistavara-alan tavarantoimittajille GS1-asiakkuus avaa mahdollisuuden saada omat tuotteet suurten ketjujen hyllyille ja kansainväliseen levitykseen. Suomessa GS1:llä on noin 8 000 asiakasta, suurimmat kauppaketjut mukaan luettuna.

Teemme työtä, jotta voit tarjota omille asiakkaillesi turvallisuutta ja luotettavuutta

Kun tuotteet voidaan aidosti yksilöidä ja niiden kulkua voidaan saumattomasti seurata askel askeleelta, toimitusketjut muuntuvat kauttaaltaan läpinäkyviksi. GS1-standardien ansiosta esimerkiksi elintarvikkeiden alkuperä on jäljitettävissä, samoin kuin niiden koko matka maatilalta ruokapöytään. Rakennusalalle standardit tukevat muun muassa digitaalisten kaksosten luontia. 

Monta toimialaa, yksi tehokas tuotekieli

Kaupan alalle kehitetyt GS1-standardit ovat laajentuneet myös monille muille eri toimialoille. Esimerkiksi terveydenhuollossa standardien avulla voidaan parantaa potilasturvallisuutta ja taata lääkkeiden aitous. Kuljetusalalla GS1-standardit tarjoavat mahdollisuuden lähetysten reaaliaikaiseen seurantaan, jäljitettävyyteen ja toimitusketjun optimointiin.

Ota yhteyttä

Roskapostin estämiseksi, ruksaa ylläoleva laatikko.