Ura GS1:llä

Olemme osa maailmanlaajuista asiantuntijaorganisaatiota ja tuemme läheisesti suomalaisten yritysten menestystä. Kehitämme digitaalisia palveluita, jotta asiakkaidemme tuotetiedot ovat ajan tasalla ja tilaus-toimitusketjut toimivat saumattomasti. Osaava henkilöstömme seuraa tiiviisti asiakkaidemme toimialakehitystä ja rakentaa arvokkaita verkostoja heidän hyödykseen.

Meidän missionamme on varmistaa, että asiakkaamme saavuttavat luotettavien GS1-standardien avulla tehokkuutta ja helppoutta heidän liiketoimintaansa. 

Meillä työskentelee noin 20 tuotetiedon hallinnan rautaisia osaajia, innostuneita myyjiä, asiantuntevia kouluttajia sekä innovatiivisia liiketoiminnan ja palveluiden kehittäjiä. Kompakti työyhteisömme on kannustava ja puhallamme yhteen hiileen. Kehitämme ja kehitymme yhdessä, jolloin jokaisen vahvuudet pääsevät kukoistamaan. Kaiken tekemisen keskellä pidämme aina asiakkaamme puolta.

Työsuhde-etujamme

Tarjoamme työntekijöillemme kattavan työterveyshuollon-, vakuutus- lounas- ja liikuntaedun sekä kannustavan palkkauksen. Sen lisäksi työsuhde-etuihimme kuuluu joustavat työajat, matkapuhelinetu ja säännölliset virkistystapahtumat. Tuemme työntekijöidemme ammatillista kasvua ja kehitystä tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia. Toimistomme sijaitsee Pasilan Triplan uusissa tiloissa.

Hae meille töihin

Haluatko olla mukana vauhdittamassa suomalaisten yritysten menestystä? Innostutko tiedon tuottamisesta, yhteistyöverkostojen luomisesta tai eri toimialojen prosesseihin pureutumisesta? Ilmoitamme tällä sivulla avoimista työpaikoistamme. Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen ja kertoa itsestäsi.