Viivakoodit ja muut tunnisteet mahdollistavat tavaran nopean liikkumisen ja yksilöimisen. Pääset luomaan koodeja GS1-yritystunnisteen hankkimalla. Tutustu myös kaupan alalle kehitettyihin Synkka- ja Golli-palveluihin! Ratkaisut täydentävät toisiaan, tehden tavarantoimituksista tehokkaita ja sujuvia, ja järjestelmistä yhteensopivia suurten kauppaketjujen tilaus-toimitusketjujen kanssa.

GS1-yritystunniste

GS1-yritystunniste avaa ovet globaaliin järjestelmään, jonka avulla voit luoda viivakoodeja ja muita tunnisteita toimialastasi riippumatta. Viivakoodi takaa sen, että tuotteesi voidaan ottaa myyntiin kauppojen hyllyille - oli sitten kyse elintarvikkeesta, käyttötavarasta tai rautakauppatuotteesta. Yritystunnistetta tarvitaan myös muun muassa lavojen ja muiden kuljetusyksiköiden SSCC-koodien luomiseen.

Lue lisää

GS1 Rekisteri

GS1 Rekisteri on uusi maksuton työkalu yritystunnisteasiakkaillemme. Rekisteriin tallennetaan kaikki yrityksen käyttämät tuotenumerot (GTIN-koodit) ja portaalissa yritykset voivat luoda sekä tallentaa/tulostaa tuotteisiin liittyvät viivakoodit helposti ja nopeasti. Rekisteri tulee käyttöön vaiheittain vuoden 2020 ja 2021 aikana, ja ensimmäisessä vaiheessa palvelu on jo otettu käyttöön uusien yritystunnisteasiakkaiden kohdalla.

Lue lisää

Synkka

Synkka-palvelu on kaupan alan kattavin tuotetietopalvelu, joka yhdistää tavarantoimittajat ja jälleenmyyjät. Palvelun avulla ajantasainen tuotetieto on aina kaikkien osapuolten käytettävissä. Kansainväliseen tuotetietostandardiin perustuvan palvelun käyttö säästää kaikilta aikaa, vaivaa ja rahaa,...

Lue lisää

Golli

Golli on erityisesti päivittäistavarakaupan tavarantoimittajien tarpeisiin luotu palvelu, jolla voi hoitaa tilausten käsittelyn ja tavarantoimitukset kokonaisuudessaan digitaalisesti. Palvelu muodostaa kaupan vaatimat toimitussanomat ja lavamerkinnät automaattisesti, mikä vähentää paperityötä ja inhimillisiä virheitä. Suurten kaupparyhmien pitkälti automatisoitujen tilaus-toimitusprosessien kanssa yhteensopiva ratkaisu tekee pienestäkin ison: ratkaisun avulla kaikki tavarantoimittajat ovat samalla viivalla ja palvelun käyttäjät voivat varmistua siitä, että kaikki lavamerkinnät ja toimitustiedot menevät yhteisten GS1-standardien mukaisesti

Lue lisää

Asiakkuus & hinnat

Tarvitset GS1-yritystunnisteen voidaksesi luoda tuotteillesi ja logistisille yksiköillesi viivakoodeja sekä muita tunnisteita. Kaupan alalle kehitetyt Synkka- ja Golli-palvelut täydentävät toisiaan, tehden tavarantoimituksista tehokkaita ja sujuvia. Palveluiden kautta saat myös yhteydet suurten kauppaketjujen järjestelmiin ja pääset liittymään osaksi heidän tilaus-toimitusketjujaan.

Lue lisää

Näin aloitat palveluidemme käytön

Tämä sivu on suunnattu tavarantoimittajalle, joka on liittynyt palveluidemme asiakkaaksi. Sivulle on koottu tiedot siitä, miten otat palvelumme helposti käyttöön edistääksesi omaa liiketoimintaasi.

Lue lisää

Ratkaisukumppanit

GS1 Finlandin tärkein tehtävä on asiakasyritysten liiketoimintaprosessien tehostaminen tarjoamiensa ratkaisujen ja palveluiden avulla. GS1 Finland tekee myös läheistä yhteistyötä monien eri toimialojen järjestöjen kanssa tarjotakseen kokonaisvaltaisen asiakaskokemuksen sekä oikeat työkalut asiakkaidensa käyttöön. Oli kyse GS1-järjestelmästä tai Synkka-palveluista, oikean ratkaisukumppanin valinta on erityisen tärkeää. 

Lue lisää

Mitä palveluita tarvitset?

Katso taulukosta, mitkä palvelut tarvitset käyttöösi!

  GS1 yritystunniste Synkka Golli
Myyntituotteen merkitseminen viivakoodilla x    
Tuotteen liikuttaminen x   x
EDI-tilausten vastaanottaminen x   x
Toimituksen keräily ja muodostaminen x   x
Kuljetustilauksen tekeminen x   x
Kolliosoitelapun sekä rahtikirjan tulostaminen x   x
EDI-sanoman lähettäminen tilaajalle x   x
Asiakkaan laskuttaminen     x
Tuotetietojen ja -kuvien toimittaminen   x  
Käyttöturvallisuustiedotteiden jakaminen   x  

Lue lisää