GS1-yritystunniste

GS1-yritystunnisteen avulla voit luoda viivakoodeja ja muita tunnisteita toimialastasi riippumatta. Globaalisti käytetty GS1-järjestelmä takaa, että tuotteesi voidaan ottaa myyntiin kauppojen hyllyille - oli sitten kyse elintarvikkeesta, käyttötavarasta, rautakauppatuotteesta tai terveydenhuollossa käytettävästä välineestä. Yritystunnistetta tarvitaan myös muun muassa kuljetuslavojen ja tukkupakkausten SSCC-koodien luomiseen.

GS1-yritystunnisteen avulla voit mm.:

  • yksilöidä tuotteesi GTIN-koodeilla ja muodostaa niistä tuotteillesi viivakoodit
  • muodostaa SSCC-koodit lavoillesi
  • muodostaa muita yksilöintitunnisteita tuotteillesi

GS1-yritystunnisteasiakkaaksi liittyminen on helppoa!

Mikäli olet uusi tai nykyinen GS1-asiakas ja tarvitset yritystunnisteen, pääset tilaamaan sen alla olevan linkin kautta. Linkki ohjaa sinut täyttämään tilauslomakkeen.

Varmistathan, että sinulla on seuraavat tiedot esillä ennen tilauslomakkeen täyttämistä.

  • Tilaavan yrityksen tiedot (nimi ja osoite)
  • Y-tunnus
  • Viimeisin tilikauden liikevaihto
  • Yrityksen toimiala TOL-toimialaluokituksen mukaan (5-numeroinen TOL 2008-koodi)
  • Laskutusosoite /verkkolaskutusosoite ja operaattori
  • Yhteyshenkilön tiedot (nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite)
  • Henkilökohtaiset pankkitunnukset, jolla tehdään sähköinen allekirjoitus

Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta sähköisen allekirjoituksen tekemiseen, olethan yhteydessä GS1 asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@gs1.fi.

Huomaa!

Uutena GS1-yritystunnisteasiakkaana saat automaattisesti käyttöön uuden GS1 Rekisteri -palvelun. GS1 Rekisterin avulla muodostat tuotteittesi GTIN-koodit sekä tuotepakkausten viivakoodit helposti ja nopeasti, pystyt hallinnoimaan käyttämiäsi koodeja sekä tallennat tuotteiden perustiedot globaaliin järjestelmäämme. GS1 Rekisterin aktivointilinkki lähetetään automaattisesti yritystunnisteen tilaamisen jälkeen.  Lue lisää GS1 Rekisteristä (avautuu uuteen ikkunaan).

Nykyiset asiakkaamme saavat kutsun GS1 Rekisteri -palvelun käyttäjäksi myöhemmin vuoden 2020 aikana.

Yritystunnisteasiakkaaksi liittymisen yhteydessä pääset myös luomaan käyttäjätunnukset MyGS1-palveluun, jossa voit hallinnoida yrityksesi yhteystietoja laskustusta ja viestintää varten.

YRITYSTUNNISTEEN TILAUSLOMAKE

Lue lisää liittymisestä Tutustu hinnastoomme

Liittymisen jälkeen autamme tunnisteen käyttöönotossa tarvittaessa. Käyttöönottoa helpottamaan olemme luoneet lyhyen tietopaketin uusille asiakkaillemme.

Tutustu yritystunnisteen käytön aloittamiseen