Tämä sivu on suunnattu tavarantoimittajalle, joka on liittynyt palveluidemme asiakkaaksi. Sivulle on koottu tiedot siitä, miten otat palvelumme helposti käyttöön edistääksesi omaa liiketoimintaasi.

GS1-yritystunniste

GS1 Finland tarjoaa sinulle numerot viivakoodeihin, jotta sinä saisit tuotteesi kaupan hyllyille. Jos et vielä tiedä mikä on GS1 ja mitä viivakoodit ovat, autamme sinut alkuun. Kerromme sinulle vaiheittain mitä pitää tehdä, jotta saat viivakoodit tuotteisiisi, tukkupakkauksiisi tai lavoihisi.

Lue lisää GS1-yritystunnisteen käyttöönotosta

Synkka-palvelu

Synkka-palvelu on ratkaisu tuotetietojen ja digitaalisten aineistojen välittämiseen tavarantoimittajilta kaupparyhmille ja muille tuotetietojen vastaanottajille. Synkka-palvelussa olevia tietoja voit antaa ja ylläpitää itse tai yhteistyössä ratkaisukumppaniemme kanssa.

Lue lisää Synkka-palvelun käyttöönotosta

Golli-palvelu

Golli-palvelu tarjoaa päivittäis- ja käyttötavarakaupan tavarantoimittajalle edullisen ja kätevän vaihtoehdon sähköiseen tilausten käsittelyyn ja tavarantoimituksiin. Nettiselaimella käytettävän pilvipalvelun avulla pk-yritys voi helposti mukautua kaupparyhmien tilaus-toimitusprosesseihin. Golli on helppo ottaa käyttöön - tarvitset vain GS1-yritystunnisteen, internet-yhteyden, tietokoneen tai mobiililaitteen sekä tarratulostimen.

Lue lisää Golli-palvelun käyttöönotosta

Ota yhteyttä

Roskapostin estämiseksi, ruksaa ylläoleva laatikko.