Yritystunnisteen käyttöönotto_kuva

Näin helposti pääset alkuun


Kun olet täyttänyt yritystunnisteen tilauslomakkeen, käsittelemme tilauksen ja lähetämme sinulle GS1 yritystunnisteen sertifikaatin sähköpostitse. Sertifikaatin viimeiseltä sivulta löytyy listaus teille myönnetyistä GTIN-koodeista (poikkeuksena 7-numeroinen yritystunniste). GS1-yritystunniste on käytettävissänne heti sen jälkeen, kun teille on toimitettu käyttöoikeuden varmentava sertifikaatti.

Sertifikaatin lisäksi lähetämme aktivointilinkin GS1 Rekisteri -palveluun. GS1 Rekisterin avulla muodostat tuotteittesi GTIN-koodit sekä tuotepakkausten viivakoodit helposti ja nopeasti, pystyt hallinnoimaan käyttämiäsi koodeja sekä tallennat tuotteiden perustiedot globaaliin järjestelmäämme.  Lue lisää GS1 Rekisteristä (avautuu uuteen ikkunaan).

Nykyiset asiakkaamme, jotka tilaavat yritykselleen uuden yritystunnisteen, saavat kutsun GS1 Rekisteri -palvelun käyttäjäksi myöhemmin vuoden 2020 aikana.

Yritystunnisteasiakkaaksi liittymisen yhteydessä pääset myös luomaan käyttäjätunnukset MyGS1-palveluun, jossa voit hallinnoida yrityksesi yhteystietoja laskustusta ja viestintää varten.

Tarjoamme myös erillisen Asiakastuki-sivuston, josta löydät ohjeet tuotteiden yksilöintiin sekä merkitsemiseen. Uutena yritystunnisteasiakkaana yleisimpänä tarpeena on luoda omalle tuotteelle viivakoodi ja se onnistuu helpoiten GS1 Rekisterin avulla. 

Sivuiltamme löydät ratkaisukumppaneita, joiden kanssa teemme yhteistyötä auttaaksemme asiakkaitamme ottamaan palvelumme käyttöön. Ratkaisukumppanit auttavat sinua esim. tarjoamalla laitteiston viivakoodien tekemiseen ja tulostukseen.

Tuotteiden viivakoodien käytön lisäksi GS1 Finland tarjoaa täydentäviä palveluita liiketoimintasi tueksi. Tuotteidesi toimituksia varten tarjoamme Golli-palvelua, joka mahdollistaa täysin sähköisen tilausten käsittelyn ja tavarantoimituksen kaupan suuntaan. Tuotetietosi ja -kuvasi pystyt välittämään sähköisesti kaupalle ja kuluttajille asti Synkka-palvelumme avulla.

Lue lisää palveluistamme

Ota yhteyttä

Roskapostin estämiseksi, ruksaa ylläoleva laatikko.