Synkan käytön aloitus

Hei uusi Synkka-asiakas!


Synkka-sopimuksen tehtyäsi sinulla on käytettävissäsi helppokäyttöinen ja edullinen verkkopalvelu, jonka avulla voit hallita tuotetietojasi ja niihin liittyviä aineistoja tehokkaasti. Olemme koonneet tälle sivulle palvelun käyttöönottoon liittyviä asioita.

Tuotetietojen ja niihin liittyvien aineistojen välittäminen aloitetaan yleensä selainliittymän kautta. Palveluun syötetään käsin tuotetiedot ja niihin liittyvät aineistot. GS1 Finland tarjoaa syöttämiseen ohjeistuksen, koulutukset sekä asiakaspalvelutuen sekä avustaa ongelmatilanteissa. Käsin syöttämisen lisäksi yritys voi luoda integraation joko molempiin ympäristöihin tai jompaan kumpaan. Lisäksi on mahdollista hyödyntää kumppanimallia, jotta osa tietojen tallentamisesta voidaan ulkoistaa.

Ennen palvelun käyttöä

Suunnittele/varmista tuotteidenne tuotetieto- ja valokuvausprosessi

  • Ovatko tuotteen tuotetiedot kerätty ja valmiita välitettäväksi?
  • Onko tuotetietojen päivityksestä muutosten yhteydessä huolehdittu?
  • Ovatko tuotekuvat valmiita tallennettavaksi?
  • Vastaavatko digitaaliset aineistot mediapankin aineistovaatimuksia?

Päätä palvelun käyttötavasta

  • Käyttöliittymän käyttö
  • Integraatio omasta taustajärjestelmästä - rakenna tarvittava(t) integraatio(t) palveluun
  • Kumppanuus tallennuspalveluyritysten tai valokuvauspartnereiden kanssa

Tarjoamme erillisen Asiakastuki-sivuston, josta löydät kaikki ohjeet Synkka-palvelun käyttöä varten. Ohjeiden tarkoitus on tehdä palvelun käytöstä sujuvaa, ja varmistaa tuotetietojen virheettömyys. Sivuilta löydät myös yksityiskohtaisemmat esimerkit siitä, millä tavoin voit toimittaa tuotetietojasi ja -kuviasi.

Tuotetietopalvelun käytön aloitus

Suosittelemme, että ennen palvelun käytön aloittamista perehdyt tarkoin laatimiimme asiakasohjeisiin. Tarjoamme myös yrityskohtaista koulutusta Synkka-palvelusta. Koulutus toteutetaan asiakkaan toiveiden pohjalta. Lisätietoja: asiakaspalvelu@gs1.fi

Tuotetietojen ja niihin sisältyvien tuotekuvien oikeellisuus on oikean tuotetiedon toimittamista oikeaan aikaan tuotetiedon hyödyntäjille. Puuttuvaa tietoa käsitellään kuten virheellistä tietoa, ja oikeellisuudesta vastaa aina tiedontoimittaja. Virheettömillä tuotetiedoilla voit mm. välttää häiriöt tilaus-toimitusketjussa ja kasvattaa asiakastyytyväisyyttä. Huomioithan, että merkittävät virheet tuotetiedoissa voivat johtaa tuotteen jäämiseen pois kaupan valikoimista.

Tutustu tuotetietopalvelun ohjeisiin

Sivuiltamme löydät myös ratkaisukumppaneita, joiden kanssa teemme yhteistyötä auttaaksemme asiakkaitamme ottamaan palvelumme käyttöön. Ratkaisukumppanit auttavat sinua esim. tarjoamalla tuotetietojen ja -kuvien syöttämistä Synkka-palveluun.

Tuotetietopalvelun käytön lisäksi GS1 Finland tarjoaa täydentäviä palveluita liiketoimintasi tueksi. Tuotteidesi toimituksia varten tarjoamme Golli-palvelua, joka mahdollistaa täysin sähköisen tilausten käsittelyn ja tavarantoimituksen kaupan suuntaan.

Lue lisää palveluistamme

Ota yhteyttä

Roskapostin estämiseksi, ruksaa ylläoleva laatikko.