GS1 Finlandin ratkaisukumppanit


GS1 Finlandin tärkein tehtävä on asiakasyritysten liiketoimintaprosessien tehostaminen tarjoamiensa ratkaisujen ja palveluiden avulla. GS1 Finland tekee myös läheistä yhteistyötä monien eri toimialojen järjestöjen kanssa tarjotakseen kokonaisvaltaisen asiakaskokemuksen sekä oikeat työkalut asiakkaidensa käyttöön. Oli kyse GS1-järjestelmästä tai Synkka-palveluista, oikean yhteistyökumppanin valinta on erityisen tärkeää. 

GS1-järjestelmän kumppanit

GS1 Partner Networkin avulla yritykset, jotka etsivät ratkaisuja prosessiensa tehostamiseen, voivat löytää yrityksen, joka tarjoaa sopivan palvelun tai tuotteen tähän tarkoitukseen. Tavoitteena on palvella GS1 jäsenyrityksiä entistä paremmin.

GS1 Partnereille verkosto tarjoaa puolueettoman kanavan tuotteiden ja palveluiden esittelemiseksi sekä mahdollisuuden hyödyntää viimeisimpiä GS1 standardeja ratkaisuissaan.

GS1 järjestelmää hyödyntääkin jo maailmanlaajuisesti yli 1,4 miljoonaa yritystä. Lisäksi GS1-tunniste on joka päivä mukana yli 6 miljardin kauppatapahtuman kirjaamisessa ja välittämisessä.

Etsi ratkaisuntarjoajaa Tule partneriksi

Synkka-kumppanit

GS1 ja Synkka-palvelu luottavat kumppaneiden verkostoon, jotka toteuttavat testattuja ja sertifioituja ratkaisuja asiakkaidemme onnistuneen tuotetiedon hallinnan tueksi. Kumppaniverkoston kautta pystymme laajentamaan osaamistamme ja tarjoamaan enemmän arvoa asiakkaillemme.

GS1 ja sen kumppanit, kuten yritysohjelmistojen tarjoajat, tiedonkeruun yritykset, järjestelmäintegraattorit ja tuoteinformaation hallinnan tarjoajat, tekevät yhteistyötä tarjotakseen ohjelmistoja ja ratkaisuja tuotetiedon hallintaan. Nämä kumppanit helpottavat julkaisua ja tiedon hakua Synkka palvelusta.

Kumppaniohjelman tarkoitus on varmistaa, että tuotetiedon hallinnan prosessi tehdään asiakkaille asiantuntevasti. Yhteistyö tuottaa asiakkaille aitoa arvoa ja osaltaan varmistaa, että asiakkaan tuotetiedon hallinta palvelee liiketoiminnan tarpeita tehokkaasti ja turvallisesti. Kumppaniohjelma tuottaa osaamista, ansaintamahdollisuuksia sekä tarjoaa turvallisia ja tehokkaita käyttökokemuksia kaikille asiakkaille - aina pienyrittäjistä suuriin organisaatioihin asti.

Tutustu Synkka-kumppaneihin

Mikäli olet kiinnostunut Synkka-kumppanuudesta kanssamme, otathan yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta tai sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@gs1.fi

GS1:n yhteistyöjärjestöt

GS1 Finland tekee yhteistyötä monien eri toimialojen järjestöjen kanssa. Yhteistyötä järjestöjen kanssa tehdään mm. erilaisten työryhmien kautta ja sen tavoitteena on esimerkiksi toimialojen arvoketjujen yhteistyön edistäminen sekä kutakin toimialaa koskettavien standardien kehittäminen ja ylläpitäminen. Alla olevan linkin kautta voit tutustua järjestöihin, joiden kanssa GS1 Finland tekee yhteistyötä. Sivulla on myös lyhyesti kerrottu, että minkälaista yhteistyömme näiden järjestöjen kanssa on.

Tutustu GS1:n yhteistyöjärjestöihin

Puuttuuko järjestösi listalta tai oletteko kiinnostuneet aloittamaan yhteistyön GS1:n kanssa? Otathan yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta tai sähköpostilla osoitteeseen  asiakaspalvelu@gs1.fi

Ota yhteyttä

Roskapostin estämiseksi, ruksaa ylläoleva laatikko.