Synkka-kumppanit

Tavoitteenamme on palvella Synkka-palvelun asiakasyrityksiä entistä paremmin tarjoamalla asiakkaidemme käyttöön kanavan, jonka avulla voi etsiä yritykselleen oikeanlaisen yhteistyökumppanin auttamaan Synkka-palvelun käytön kanssa. Alla löytyvästä hakemistosta voit etsiä eri palvelun osa-aluille toimivia kumppaneitamme.

Tuotetietojen -ja kuvien hallintaan liittyvät palvelut

elap_logo_cmyk

Elap on tuotetietojen, laadun ja elintarviketurvallisuuden asiantuntija.

Tutustu Elapiin

foodwest_logo

Foodwest Oy on elintarvikealan monipuolinen asiantuntijayritys. Foodwest vastaa asiakkaidensa tuotetiedoista, niin pakkausmerkinnöistä kuin Synkka-tuotetiedoista, kokonaisvaltaisesti. Palveluihin kuuluu asiakkaiden tuotetietojen sekä kuvien tallennus Synkkaan usean vuoden kokemuksella.

Tutustu Foodwestiin

fulvisol_logo_2011

Fulvisol Oy, tuotetietoon ja integraatioihin erikoistunut yritys. Toimintamme perustuu kivenkovaan kansainväliseen ammattitaitoon tiedonhallinnan projekteissa. Kokemusta löytyy kaikkien alan järjestelmien parista eri toimialoilla. Edustamamme Aras PLM järjestelmä toteuttaa meidän mukaisia arvoja: avoimuutta, rehellisyyttä ja fiksuja ratkaisuja. Asiakkaamme edustavat toimialoja laidasta laitaan - mm. elintarvikkeita, koneteollisuutta ja julkisen alan palveluita.

Tuotetiedon hallinnalla varmistat, että oikea tieto on keskitetysti kaikkien käytettävissä ja jaettavissa eri kanaviin kuten Synkka, ERP, PIM jne. Aras PLM tarjoaa valmiin ympäristön tuotteiden ja palvelujen hallitsemiseen ja on helposti konfiguroitavissa tukemaan yrityksen prosesseja.

Aras PLM järjestelmällä olemme korvanneet asiakkaan aiemmin Excelillä hallitun manuaalisen tuotetiedon ylläpidon. Aras järjestelmästä muuttuneet tai uudet tuotetiedot siirtyvät Synkkaan tuotetiedon ylläpitäjän toivomana ajankohtana automaattisesti ajastettuna.

Araksen lisenssimaksuttomalla peruspaketilla voimme toteuttaa erittäin kustannustehokkaan PLM ratkaisun myös pienten yritysten tarpeisiin.

Tutustu Fulvisoliin

Mekasta Oy logo

Mekasta Oy on kotimainen asiantuntijapalveluita tarjoava yritys.

Mekastalla on myös usean vuoden kokemus tuotetietopalveluiden tuottamisesta elintarvikealan yrityksille. Meiltä saatte kokonaisvaltaiset Synkka-tallennuspalvelut ja palvelemme teitä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Tutustu Mekastaan

sepcons

Sepcons on jo vuodesta 2005 lähtien tarjonnut tuotetietokantaan liittyviä palveluita kasvaville elintarvike- ja myös muille yrityksille. Palvelu, esimerkiksi Synkka-tallennuspalvelu, räätälöidään aina asiakkaan vaatimusten mukaisesti. Hoidamme myös EAN-viivakoodeihin liittyvät asiat ja muut keskusliikkeiden kanssa tarvittavat tuotteisiin liittyvät tiedot kuten esimerkiksi Synkka-mediapankkiin tallennettavat kuvat. Palvelemme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Tutustu Sepconsiin

Skanlog

Skanlog Oy tuottaa monipuolisia logistiikkapalveluita. Asiakkainamme ovat pääosin alkoholimaahantuojat ja -valmistajat. Palvelukonseptimme kattaa kaikki tilaus- toimitusketjun vaiheet. Palveluihin kuuluvat myös asiakkaiden tuotetietojen sekä kuvien tallennus Synkkaan. Tuotteiden kuvaaminen on yksi palveluistamme.

Tutustu Skanlogiin

Tuotekuvien hallintaan liittyvät palvelut

Grano_logo

Grano valmistaa digi- ja printtipalveluihin liittyviä tuotteita, markkinointia ja ratkaisuja, jotka helpottavat sekä kehittävät asiakkaiden liiketoimintaa. Granolla on pitkä kokemus aineistonhallintapalveluista; markkinoinnin materiaalivirtojen ja prosessien hallinnasta.

Tutustu Granoon

medium_gredi_amazing_medium

Gredi Oy tuo ponnistusvoimaa digitalisaatioon ja auttaa yritysten digitaalisessa muodossa olevan omaisuuden arvon kasvattamista. Gredin kotimaiset ratkaisut ja osaaminen lisää brändien asiakaskokemusta, helpottaa brändinhallintaa ja tehostaa digitaalisten aineisto- ja informaatiovirtojen tuottamista, hallintaa, jakelua ja julkaisemista eri kanaviin yli 20 vuoden kokemuksella.

Tutustu Grediin

OPV_logo

OPV on ruotsalainen, vuodesta 1992 kaupan alalla toiminut, tuotetiedon ja aineistonhallinan kumppani. Alunperin hyllyetiketteihin ja tuote-esitteisiin keskittynyt yritys laajensi digitaalisiin palveluihin 2000-luvun alussa ja on siitä lähtien työskennellyt laaja-alaisesti tuotetiedon parissa.

Tutustu OPV:hen

syvakuva-logo

Haluamme palveluillamme helpottaa asiakkaittemme arkea. Anna meidän huolehtia kuvapäivityksistäsi. Syväkuva on kahden kokeneen valokuvaajan kuvauspalveluja tuottava yritys. Autamme verkkokaupan ylläpidosta sosiaalisen median päivityksiin ja printtituotantoihin. Omaamme vankan kokemuksen tuotehallintajärjestelmistä ja teemme myös kuvankäsittelyä jo olemassa olevasta materiaalista Synkkaan soveltuvaksi. Palvelemme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

 

Tutustu Syväkuvaan

Ota yhteyttä

Roskapostin estämiseksi, ruksaa ylläoleva laatikko.