GS1:n Tuotetiedot Nyt -infotilaisuus tuo Synkka-palvelun käyttäjät virtuaalisesti yhteen syyskuussa

Syyskuun 2020 Tuotetiedot Nyt on jo viidettä kertaa järjestettävä infotilaisuus, jossa kerrotaan Synkka-tuotetietopalvelun tulevista päivityksistä ja käyttövinkeistä sekä muista GS1:n ajankohtaisista asioista. Maksuton tilaisuus on suunnattu kaikille Synkka-asiakkaille.

Tuotetiedot Nyt on järjestetty aikaisempina vuosina lähitapaamisena striimauksen lisäksi, mutta koronatilanteesta johtuen viime kevään tilaisuus toteutettiin täysin verkon kautta ja samoin tulemme toimimaan tämän syksyn tilaisuuden osalta.

Yksi tapahtuman parhaimmista anneista on ollut verkostoituminen, toisten tapaamiset ja hyvät keskustelut kollegoiden kanssa – siksi odotamme innolla seuraavaa kertaa, jolloin pääsemme taas tapaamaan ja keskustelemaan kasvokkain asiakkaidemme kanssa.

Tuotetiedot Nyt -infotilaisuus järjestetään kaksi kertaa vuodessa, aina keväällä ja syksyllä. Tavoitteena on, että jokaisessa tilaisuudessa on mukana myös vieraspuhuja. Syyskuun tilaisuuteen vieraspuhujaksi on saatu Tuula Leino Kespro Oy:stä, joka kertoo tuotetietojen merkityksen tärkeydestä Foodservice-sektorilla.

Digitaalisuuden lisääntyessä tarve luotettaville, laajoille ja oikea-aikaisille tuotetiedoille kasvaa jatkuvasti koko toimitusketjussa. Syyskuun Tuotetiedot nyt- tilaisuudessa jaamme ensimmäistä kertaa Tuotetietomestari-palkinnon yhdelle Synkkaa käyttävälle yritykselle, joka on osoittanut esimerkillistä toimintaa tuotetietojen tallentamisessa. Palkinnolla haluamme korostaa tuotetiedon tallennustyön merkitystä huomioimalla niitä henkilöitä, joiden työllä on positiiviset vaikutukset sekä toimitusketjun tehostamiseen että kuluttajien tietotarpeen tyydyttämiseen. Arvioinnissa tarkastellaan tietojen laajuutta ja virheettömyyttä sekä johdonmukaisuutta.

Saamamme palautteen perusteella infotilaisuudet ovat olleet kiinnostavia sekä sisällöltään että järjestelyiltään, sillä saimme yleisarvosanan keskiarvoksi 8,7 asteikolla 1-10. Saimme vahvistusta myös sille, että vastaavien tilaisuuksien järjestäminen on tulevaisuudessakin tärkeää, sillä lähes 90 % osallistujista haluaa osallistua vastaavaan tilaisuuteen uudelleen tai suosittelee sitä työtoverilleen.

Tuotetiedot Nyt -tilaisuuksissa on useita aktiivisia kävijöitä, mutta myös uudet Synkka-käyttäjät, toivotetaan lämpimästi tervetulleiksi tuleviin tilaisuuksiin. Ilmoittaudu mukaan ja tule siis linjoille 24.9.2020 klo 9.00 kuulemaan ajankohtaiset asiat Suomen käytetyimmästä tuotetietopalvelusta!

Tilaisuuden tallenne on katsottavissa verkkosivuillamme myöhemmin. Myös kaikki aiempien Tuotetiedot Nyt -tilaisuuksien tallenteet ja esitysmateriaalit löytyvät verkkosivuiltamme.

Takaisin uutishuoneeseen

Ota yhteyttä

Roskapostin estämiseksi, ruksaa ylläoleva laatikko.