Tuotetiedot Nyt -infotilaisuus 24.9.2020

Syyskuun Tuotetiedot Nyt on jo viidettä kertaa järjestettävä infotilaisuus, jonka aikana kerromme Synkka-tuotetietopalvelun tulevista päivityksistä ja käyttövinkeistä sekä muista GS1:n ajankohtaisista asioista. Vieraspuhujana syksyn tilaisuudessa on Tuula Leino Kespro Oy:stä ja hän puhuu tuotetietojen merkityksestä Foodservice-sektorilla.

Tilaisuudessa jaamme ensimmäistä kertaa Tuotetietomestari-palkinnon yhdelle Synkka-palvelua käyttävälle yritykselle, joka on osoittanut esimerkillistä toimintaa tuotetietojen tallentamisessa. Palkinnolla haluamme korostaa tuotetiedon tallennustyön merkitystä huomioimalla niitä henkilöitä, joiden työllä on positiiviset vaikutukset sekä toimitusketjun tehostamiseen että kuluttajien tietotarpeen tyydyttämiseen.

Maksuton Tuotetiedot Nyt -tilaisuus on suunnattu kaikille Synkka-asiakkaille ja Synkkaa harkitseville yrityksille. Tilaisuus järjestetään poikkeuksellisesti pelkästään striimattuna.

9.00-11.00 Ohjelma

  • Synkan päivitykset
  • Synkan käyttövinkit ja ajankohtaiset asiat
  • Tuotetiedot Foodservice maailmassa -pakollinen paha vai kilpailuetu? - Tuula Leino, osto- ja myyntijohtaja, Kespro Oy
  • Laadukas tuotetieto ei ole rakettitiedettä
  • Tuotetietomestarin julkistus

Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä ja tule siis linjoille 24.9.2020 klo 9.00 kuulemaan ajankohtaiset asiat Suomen käytetyimmästä tuotetietopankista! Tilaisuuden tallenne on katsottavissa nettisivuillamme myöhemmin.

Ilmoittautuminen alkaa 26.8. klo 9

Siirry ilmoittautumissivulle:

Takaisin uutishuoneeseen

Ota yhteyttä

Roskapostin estämiseksi, ruksaa ylläoleva laatikko.